Èxit rotund en la primera edició de l’International Foodie Fest de Canillo amb més de 3.500 visitants
El Comú de Canillo i Regaderafoodie tanquen amb gran èxit la primera edició de l’International Foodie Fest (IFF), que ha reunit més de 3.500 persones al llarg del cap de setmana.
Durant tres dies, el recinte del Càmping Pla de Canillo s’ha omplert de sabors, cultures i bon ambient en un esdeveniment gastronòmic que ha superat les expectatives.
El divendres passat, en la jornada inaugural, unes 1.000 persones van gaudir de les primeres tapes i concerts, mentre que dissabte, el dia de màxima afluència, es van registrar més de 2.000 visitants. Diumenge, tot i el temps variable, prop de 500 persones han aprofitat les últimes hores del festival per fer un últim tast. En total s’han venut un total de 30.000 tokens i els 15 restaurants han servit unes 8.000 tapes.
L’organització valora molt positivament aquesta acollida i ja es planteja una segona edició per consolidar Canillo com a capital gastronòmica multicultural del país.
Durant el cap de setmana, el públic ha degustat tapes autèntiques de diferents parts del món, participat en tallers, ballar amb música en directe i compartit una experiència única en un entorn acollidor i familiar.
Àlex Kinchella, conseller de Promoció Turística i Comercial del Comú de Canillo, ha destacat que: “Estem molt satisfets de la resposta de la gent superant les nostres expectatives inicials. Des del Comú valorem molt positivament la resposta del públic a aquesta primera edició. Aquest festival ha estat una gran festa de sabors i cultures, i ens anima a continuar apostant per propostes innovadores i inclusives, de promoció de Canillo i foment de la diversitat cultural”.
L’International Foodie Fest ha demostrat que la combinació de gastronomia, música i cultura és una fórmula d’èxit que connecta amb tota mena de públic.
A banda de la proposta gastronòmica, el festival ha ofert una programació completa per a tots els públics, amb activitats com el passaport gastronòmic per descobrir totes les cuines representades, tallers de cuina i showcookings en directe, una zona infantil amb jocs i animació familiar, música en viu i sessions de DJ durant tot el cap de setmana, així com espais chill-out per relaxar-se i gaudir del bon ambient. Una experiència immersiva que ha combinat tradició, descoberta i entreteniment en un entorn privilegiat.