El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
02
GENER
2023
Comú de Canillo

EL COMÚ ADJUDICA LA PRIMERA FASE DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CAP

El Comú de Canillo ha adjudicat aquest migdia la primera fase de la construcció del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) per un import d’un total de 350.000 euros. En aquesta fase inicial, els treballs consistiran en l’adequació de l’espai situat a la plaça del Prat del Riu per tal d’encabir el nou edifici així com la instal·lació de l’estructura. En una segona fase es continuarà la construcció de l’edifici i els interiors i en una darrera les instal·lacions. Tal i com ha explicat el conseller de la comissió de la Gent Gran i Benestar Social, Miquel Casal, el projecte ha estat impulsat amb l’objectiu de pal·liar les mancances actuals, ja que la parròquia ha experimentat un creixement de població important els últims anys. En aquest sentit, el nou centre  “més gran i més modern cobrirà i s’adaptarà a les necessitats dels ciutadans”, ha destacat. L’equipament s’ha concebut amb la finalitat d’oferir un espai funcional, accessible i eficient energèticament.

El CAP comptarà amb prop de 300 metres quadrats distribuïts entre les àrees assistencials a partir de sales de visites, sales de cures, sales del metge de medicina general, sala polivalent i un espai lúdic per a accions sociosanitàries. El conjunt del projecte té un pressupost d’1,2 milions d’euros. El Comú preveu que el Centre d’Atenció Primària estigui acabat el desembre del 2023.

Pel que fa als suplements de crèdit, que sumen un import de 215.500 euros, i per fer front a les despeses derivades de la realització de la Callissa de la Font del Ferro a Ransol; per als treballs de canalització de d’aigua potable i electricitat al camí de l’Armiana; pels treballs d'eixamplament de la carretera de Prats Fase 1; pel subministrament i instal·lació de diverses casetes de recollida selectiva; per fer front a les despeses derivades dels combustibles dels edificis i de la conservació i manteniment dels vehicles comunals i per a la realització dels treballs de reposició i millora dels espais públics de la parròquia de Canillo. 

A més, a part del que es destina al centre de Salut, s'han adjudicat obres per un import de més de 3,7 milions d’euros, que corresponen als treballs d'embelliment del nucli antic i renovació dels serveis del poble de Soldeu, fase 3; a les proteccions a la carretera de Montaup (CS240); a les obres de millora i condicionament de la Callisa de la Font de Ferro, a Ransol; a l'obertura d'una rasa pel subministrament canalització d'aigua potable i electricitat al camí de l'Armiana; a l'eixample i rectificació de la carretera de Meritxell; a l'eixamplament de la carretera secundària de Prats; a l'embelliment i renovació de serveis de la Callissa de Roda, a Canillo; a l'adquisició de casetes de recollida selectiva; a la canalització d'aigua d'un tram del camí d'Incles, així com una partida per a espais públics i altres infraestructures.

Durant la sessió del consell extraordinari s’ha aprovat el traspàs de dos terrenys propietat d’ENSISA a la nova societat ENSISA Patrimonis 365. Tal i com es va acordar en el pacte de socis de SETAP365, les dues parcel·les s’han transferit amb l’objectiu que els accionistes d’ENSISA anteriors a la integració amb EMAP, tinguin autonomia pel que fa a les decisions relacionades amb aquests actius.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024