El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
01
DESEMBRE
2022
Turisme i Cultura

PROGRAMA D'ACTIVITATS DURANT LES FESTES DE NADAL A CANILLO

El Comú de Canillo ha programat un seguit d’activitats i esdeveniments destinades a tots els públics en el marc de les festes de Nadal. Les accions, organitzades pel departament de Dinamització Turística i Cultural, donaran el tret de sortida el pròxim divendres 2 de desembre amb la inauguració del pessebre de Canillo a les 11:30h davant del Comú a càrrec dels cònsols, Francesc Camp i Marc Casal, i clourà amb la cavalcada de Reis el 5 de gener.

Un altre dels plats forts dels espectacles previstos durant aquest període serà l’actuació d’una batucada itinerant pels carrers del poble a càrrec de la formació Brincadeira, que se celebrarà el proper dissabte a les 18h. Es tracta d’una animació de percussió amb ritmes afro-bahians alegres fusionats amb diferents estils musicals i amb coreografies. Aquest mateix dia es farà l’encesa dels llums de Nadal a la parròquia. Una setmana més tard, serà el torn dels més petits amb dos espectacles infantils: El petit Lilo que tindrà lloc divendres dia 9 a les 17:30h a la plaça Carlemany, i un dia després a les 17h l’auditori del Palau de Gel rebrà el teatre infantil l’Avet.

El 17 de desembre a partir de les 18h, el centre lúdic-esportiu de Canillo celebrarà el concert del conjunt Swing Girls amb un repertori de grans èxits que tindrà lloc a la pista de gel, amb entrada gratuïta si es vol gaudir de l’espectacle musical des de les graderies. L’endemà, el mateix recinte acollirà a partir de les 11:30h els tallers nadalencs i l’entrega de premis dels concursos de còmics i de pessebres a les 18h  a l’edifici del telecabina, al costat de la biblioteca 3à planta.

 Del 19 al 23 de desembre, la caseta dels follets i varies animacions es donaran cita de les 16.30h a les 19:30h davant del palau de gel. Per la seva part, la formació Men in Swing oferirà un concert de Nadales el 22 de desembre a les 17h del davant del Palau de Gel.

Un altre dels moments especials de les festes serà el que podran gaudir les famílies i els més petits amb la cavalcada del Pare Noel el 24 de desembre a partir de les 18h. La desfilada començarà al passeig del telecabina de Canillo i finalitzarà a la pista del Palau de Gel. A més, durant les vacances de Nadal, una altra de les activitats programades és el conta contes ‘La fada de l’any nou’ que tindrà lloc el 28 de desembre a les 16:30h a la Biblioteca Comunal. Abans d’acabar l’any, Harpo’s band de carrer actuarà davant del Palau de Gel el 30 de desembre a les 18h fent gala de ritmes enèrgics i divertits de jazz. La formació barcelonina, Boozan Dukes oferirà el 4 de gener a les 18h el primer concert de l’any a Canillo amb un show musical itinerant amb una barreja de ritmes de diversitat de cultures. L’espectacle començarà davant del Palau de Gel.

D’altra banda, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de les 16.30 a les 19.30 h es podrà visitar la caseta dels patges davant del palau de gel.

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient del 5 de gener a partir de les 18h culminarà les accions de dinamització de les festes de Nadal. El recorregut començarà al passeig del telecabina de Canillo i finalitzarà a la plaça Prat del Riu on els reis rebran a tots els infants.

Atenent a la situació de crisi energètica, el Comú ha pres des de l’inici d’aquest mes una sèrie de mesures d’estalvi com ara reduir el punts de llum dels fanals així com de la il·luminació dels edificis comunals. A més, s’ha adquirit una remesa important de leds per substituir els llums tradicionals i s’ha invertit en domòtica a partir d’un sistema intel·ligent que també afavorirà la reducció de la despesa energètica a l’edifici comunal. Pel que fa a les festes de Nadal, la corporació ha optat per invertir un 30% menys en llums decoratius i disminuirà les hores d’aquest tipus d’enllumenat.

 

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024