El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
01
JUNY
2022
Comú de Canillo

CANILLO COL·LABORA AMB LA CHAMBRE D'AGRICULTURE DE L'ARIÈGE PER DONAR CONTINUÏTAT AL SECTOR A LA PARRÒQUIA

El Comú de Canillo, amb la col·laboració de la Chambre d'Agriculture de l'Ariège, impulsen un projecte amb els ramaders de la parròquia que té com a finalitat aconseguir sortides viables i de futur a les activitats ramaderes i agrícoles a la parròquia. Aquest dimarts ha tingut lloc al Palau de Gel una primera trobada, en la qual el cònsol major, Francesc Camp juntament amb les representants de l'entitat francesa han presentat el projecte als pagesos de la parròquia. En aquesta reunió també hi han participat membres del departament de Medi Ambient i Agricultura de la corporació comunal, i del Departament d'Agricultura de Govern.

El primer pas serà fer unes entrevistes els dies 14 i 15 de juny als ramaders per recollir informació relacionada amb la gestió de les seves explotacions, les dificultats que es troben en el dia a dia, l'evolució futura de la seva activitat i del sector en general, com encaren si escau el relleu generacional, entre d’altres. Un cop analitzats aquests elements i amb les primeres conclusions, s'elaboraran un conjunt de propostes i accions que aportin solucions efectives per garantir la continuïtat del sector agrícola i ramader a la parròquia.

La finalitat de tot plegat és que aquestes propostes siguin sostenibles en el temps, que serveixin d'alternatives reals, per tal que el sector primari es mantingui actiu a la parròquia i fins i tot pugui créixer. Des del comú es farà un seguiment exhaustiu de tot el procés impulsant les propostes i ajudant en la presa de decisions. El cost del conveni amb la Chambre de l'Agriculture de l'Ariège per l'assessorament ascendeix a 10.000 euros.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024