El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
22
ABRIL
2022
Cultura

CANILLO DONA EL TRET DE SORTIDA A L'EXPOSICIÓ ITINERANT ARTCAMP ANDORRA

El Comú de Canillo ha inaugurat aquest migdia l'exposició ArtCamp Andorra 'Colors per al planeta' amb un total de 27 pintures de diferents estils. Les obres, que estaran exposades al hall de l?auditori del Palau de Gel fins a finals d'abril, es traslladaran a la resta de parròquies durant els pròxims mesos. El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany serà la següent aturada i la mostra finalitzarà al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria el mes de novembre.

Dues de les 27 obres han estat creades per tres artistes andorranes, Gemma Piera, Lola Bertran i Miriam Grau. Les pintures exposades provenen de varietat de països de tot el món com Perú, Mèxic, Estònia, Azerbaijan, Egipte, Àrabia Saudita, Espanya, Argentina, Bielorússia, Lituània, Síria, Polònia, Armènia, Cuba, Luxemburg, Buthan, Indonèsia, Malta, Nigèria, Canadà, Pakistan, Croàcia, Portugal i Andorra.

ArtCamp és una trobada d'artistes pintors de diferents països que es troben al Principat cada dos anys. Aquesta iniciativa va començar l'any 2008 i l'objectiu és col·laborar a forjar la cultura del diàleg, del respecte i la convivència a través de 10 jornades de tallers, trobades entre artistes però també amb la ciutadania, i en concret, amb els infants i els joves d'Andorra. La finalitat del projecte és facilitar mitjançant l'art l'intercanvi dels valors que defensa la UNESCO per instaurar una cultura de la pau.

Des que es va crear, l'ArtCamp Andorra ha acollit prop de 200 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear més de 600 obres originals. Aquesta exposició itinerant presenta les obres del cinquè ArtCamp Andorra.

 

CALENDARI

Parròquia

Ubicació

Dates

Canillo

Palau de Gel

Abril 2022

Escaldes-Engordany

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany

Maig 2022

Ordino

L?Estudi

Juliol 2022

La Massana

Biblioteca comunal

Agost 2022

Andorra la Vella

La Llacuna

Del 5 al 30 de setembre 2022

Encamp

Sala d'exposicións del Comú

Octubre 2022

Sant Julià de Lòria

Centre Cultural i de Congressos

Novembre 2022

 

Durant la inauguració de la mostra, han intervingut el cònsol major de Canillo, Francesc Camp i el president de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU), Salomó Benchluch.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024