El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
02
DESEMBRE
2021
Comú de Canillo

SETAP365 ÉS EL NOM QUE INTEGRA LES SOCIETATS D'ENSISA I D'EMAP

SETAP365 és el nom escollit per la nova societat integrada per ENSISA i EMAP. Els comuns de Canillo, de la Massana i Crèdit Andorrà, accionistes que conformen el nou holding han registrat el nom que prové de l’enllaç entre els mots dels històrics camps de neu de Soldeu El Tarter i Arinsal Pal, i de la xifra 365, que fa referència a la ferma voluntat d’oferir activitats de muntanya i d’oci durant tot l’any a les dues estacions. A més, la pronunciació del nom en anglès ‘set up’ es tradueix en la connotació d’emprendre, fundar o iniciar un projecte.

El passat 26 de setembre les dues corporacions comunals i Crèdit Andorrà van signar un preacord per integrar el 100% de les accions d’ENSISA i d’EMAP. Les negociacions per tancar el pacte entre els socis de SETAP365 avancen a bon ritme i la previsió és que l’acord es rubriqui a finals d’any. Els dos comuns estan dedicant esforços a exposar el projecte d’integració a la ciutadania, a través de diverses reunions sectorials i altres canals de comunicació. Dels contactes que s’han mantingut, un dels punts de més interès ha estat clarificar que cap de les dues societats (EMAP i ENSISA) no desapareixeran sinó que, hi haurà un traspàs de la gestió i l’explotació a una nova societat, SETAP365. D’altra banda, dos dels aspectes que han rebut una bona valoració són el fet que el pla d’inversions global permetrà realitzar economies d’escala i que la integració generarà més activitat econòmica a les dues parròquies.

La composició accionarial inicial de la nova societat serà d’un 40,1% per part de Canillo, un 39,7% per part de Crèdit Andorrà i un 19,9% per part de la corporació massanenca. Un dels objectius de l’administració comunal és ser paritària dins la nova estructura empresarial. Per això s’han acordat mecanismes per tal que la participació inicial del 20% arribi progressivament fins al 30% en els pròxims sis anys.

Aquesta integració aportarà beneficis significatius, tant en l’àmbit econòmic com en la cohesió del model de negoci, amb l’objectiu de ser més competitius en els mercats internacionals, situant Andorra com a una destinació de neu top 10 mundial. Justament, els socis de la nova societat conceben aquesta operació com un projecte de país.

La nova aliança històrica entre dos projectes consolidats dins el sector de la neu d’Andorra afavorirà l’estabilitat futura de les dues societats. Un dels principals objectius de la nova fórmula és dotar les dues estacions d’una oferta més competitiva els 365 dies de l’any.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024