El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
15
SEPTEMBRE
2021
Comú de Canillo

EL COMÚ ORGANITZA UN CICLE DE CONFERÈNCIES AMB TRES EXPERTS DE RENOM DEL SECTOR TURÍSTIC

El Comú de Canillo organitza un cicle de conferències que tindrà lloc a l'Auditori del Palau de Gel el pròxim dia 22 de setembre a partir de les 10:30 h. Sota la pregunta 'El turisme a Canillo té futur, però és urgent reconvertir-lo?', tres experts de renom vinculats al món del turisme des de diferents àmbits exposaran i analitzaran els models i les tendències actuals al sector. Aquesta iniciativa impulsada pel Departament de Dinamització turística i cultural s'emmarca en unes jornades de treball que consten de tres fases:

La primera, que servirà com a introducció, a partir de les ponències de Blanka Trauttmansdorff, representant de Turisme d'Àustria; Bruno Hallé, Vocal a l'Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), Mesa de Turismo de España, Co-Head Hospitality Spain (Cushman & Wakefield) i Miguel Puig, Doctor en Economia (UB, MIT i Harvard). La segona, amb l'anàlisi dels resultats de l'estudi de mercat que la corporació comunal ha dut a terme aquest estiu entre els turistes que han visitat la parròquia, a fi de conèixer el seu perfil i la seva experiència de visita. I, per últim, una tercera fase que incorporarà la celebració d'unes taules de treball en les quals es convidaran els agents turístics de la parròquia per debatre sobre la situació actual del sector.

El Comú de Canillo recopilarà i analitzarà la informació obtinguda en les tres fases a fi d'extreure'n unes conclusions que portin a l'elaboració d'un full de ruta i un pla d'accions pel sector pels pròxims anys.

 

El contingut del cicle inaugural de conferències serà el següent:

10:30h Blanka Trauttmansdorff tractarà la qualitat i sostenibilitat del model turístic austríac, un país referent del turisme de muntanya, tant d'hivern com d'estiu.

11:30h Per la seva part, Bruno Hallé se centrarà en les noves tendències en hoteleria i en la convivència entre els establiments de petit i gran format.

12:30h Miquel Puig ens proposarà un canvi de model centrat en el turisme de qualitat versus el turisme de masses.

 

L'acte serà presencial amb aforament limitat i seguint els protocols Covid. Alhora, es podrà seguir en streaming des del canal Youtube del Comú de Canillo: https://www.youtube.com/channel/UCeEHVQsEtOHIQ2m8MRdDFrQ .

 

Biografia dels ponents:

Blanka Trauttmansdorff:

Compta amb una llarga trajectòria vinculada des de fa més de 30 anys a l'Oficina de Turisme d'Àustria. L'any 1989 s'incorpora a l'oficina de turisme d'Àustria a Barcelona. Del 1992 al 1994 es desplaça a Madrid i exerceix com a cap de premsa de Turisme d'Àustria des de la capital espanyola. Des del 1994 i fins l'actualitat és la responsable de Màrqueting de Turisme d'Àustria a l'oficina d'Espanya.

 

Bruno Hallé:

Hoteler de tercera generació, amb formació en hostaleria i turisme, amb especialització en les transaccions i inversions hoteleres.

Després d'experiències en grups hotelers com Occidental Hotels o el grup Accor, s'incorpora a la consultoria turística amb MTR-Horwath Consulting el 1995, posteriorment després de la fusió de MTR amb Mazars a l'any 2000, desenvolupa l'activitat en Mazars Turisme com a soci i posiciona la marca en l'àmbit de la consultoria hotelera nacional. Al novembre 2004 co-funda Magma Hospitality Consulting i al març 2019 s'incorpora a Cushman & Wakefield com a Partner co-head Hospitality per a Espanya.

Des del març 2018 és vocal de la junta directiva de l'Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), centre adscrit a la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) i el 2020 va ser convidat a formar part de la junta de la Taula de Turisme d'Espanya.

L'any 2019 i 2020 va ser escollit com un de les 100 persones més influents del sector a Espanya.

Els anys 2017 i 2018 va assessorar el Ministeri de Turisme del Govern d'Andorra en l'elaboració de la nova classificació hotelera emmarcada dins la nova llei dels allotjaments turístics.

 

Miquel Puig:

Doctor en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), on fou professor titular de teoria econòmica. Amplià estudis d'economia al Massachusetts Institute of Technology (MIT) i en administració pública a la J.F. Kennedy School of Government (Universitat de Harvard). La seva trajectòria acadèmica continuà posteriorment com a professor associat del Mercat d'Infraestructures i Cooperació públic-privat (PPP) a la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2014 és director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC).

Ha ocupat també càrrecs en l'Administració pública, vinculat al Departament d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya, com a director general d'Indústria (1995-98) i secretari general del departament (1995-96), entre d'altres. El 1993 fou el primer president del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI). Del febrer del 2000 al març del 2002 fou director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i director de Televisió de Catalunya (TVC). Va ser membre del consell d'administració d'Abertis Telecom i com a director d'Abertis Airports (2004-07). Col·labora regularment amb el diari Ara. És autor dels llibres Modernitzar Catalunya (2001), La sortida del laberint (2013, premi Societat Catalana d?Economia 2015), Com Àustria o Dinamarca (2013, amb Modest Guinjoan i Xavier Cuadras) i Un bon país no és un país low cost (2015).

 

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024