El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
27
JULIOL
2021
Turisme i Cultura

CANILLO ESTRENA EL FESTIVAL 'MÚSICA AL CARRER' AL NUCLI ANTIC DEL POBLE

Canillo estrenarà un nou festival cultural aquest cap de setmana. La primera edició de 'Música al Carrer' neix amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar el recent recuperat i embellit nucli antic del poble. El plantejament inicial d'aquest festival de petit format era comptar amb tres emplaçaments que situarien el focus musical entre els carrers de la zona (Carrer Perdut, el Molí i Plaça Sant Serni). La situació sanitària actual i els protocols que se'n deriven, però, han obligat al Departament de Dinamització Turística i Cultural del Comú, organitzadors de l'esdeveniment, a desplaçar l'escenari a l'aparcament de l'Hortal del mateix nucli antic.

L'accés al festival és gratuït i consta de dues dates, l'1 i el 15 d'agost, totes dues en diumenge. El pròxim diumenge el festival començarà amb l'actuació a les 17h de El último Toscano amb l'artista andorrà, Carles Toscano que amenitzarà la tarda amb una barreja d'estils blues, hip-hop, rap, soul i funky. Toscano anirà acompanyat del seu compositor, Eduardo Green que l'acompanyarà amb la guitarra elèctrica i veu, així com amb un baix i una vocalista.

A les 18:30h, Efecto Pigmalión prendrà el relleu. El duet composat per Sleepy, un dels pianistes més polifacètics i reconeguts al Principat i l'Alys Paramà, una de les veus prometedores del panorama actual al país, interpretaran un repertori de cançons d'estil indie, soul i country.

A les 20h tancarà el cicle el cantautor tarragoní resident a Andorra, Quim Salvat explicarà amb missatges a ritme de balades, aventures i històries viscudes.

La segona jornada del festival tindrà lloc el 15 d'agost amb les actuacions de B-Sharp (17h), A&K Duet (18:30h) i Jamp (20h).

B-Sharp és un duet format per Cynthia Lim (veu) i Àlex Bagaria (guitarra) amb repertori de jazz. L'Àlex Murga i l'Enric Bartumeu de A&K Duet repassaran els èxits pop dels 70, 80 i 90 des de l'òptica del jazz, músiques llatines i Bossa Nova. Jamp actuarà incorporant les versions pròpies i de rock-pop de tots els temps.

Mesures COVID vigents.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024