El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
21
JULIOL
2021
Comú de Canillo

TRET DE SORTIDA DE LES VISITES ALS VEÏNATS DE LA PARRÒQUIA

El Comú de Canillo ha donat aquest vespre el tret de sortida a les visites als veïnats de la parròquia. La pluja no ha impedit que es desenvolupi la primera ronda de trobades que tenia per objectiu reprendre el contacte directe amb els ciutadans del Forn, Prats i Meritxell. Prop d’una trentena de veïns han traslladat les seves demandes, inquietuds i suggeriments als cònsols de Canillo i alguns membres de l’equip comunal.

El cònsol de la corporació local, Francesc Camp ha fet balanç i ha explicat la situació actual de les 39 sol·licituds recollides l’any passat en aquests tres emplaçaments. En total, van ser 136 les demandes que va rebre el Comú per part de tots els veïnats, i al voltant del 70% han estat executades o estan en curs en els darrers dotze mesos.

La majoria de peticions es basaven en embelliments florals; millores i més seguretat a les voreres, carreteres i rotondes; incorporar elements dissuasius per forçar la disminució de la velocitat dels vehicles; reforçar la recollida de residus; incorporar noves activitats festives i instal·lar més il·luminació en alguns punts dels veïnats, entre d’altres.

Totes les iniciatives defensades pels veïns s’analitzaran i s’estudiaran per tal d’incorporar-les en el pressupost de l’any que ve. El Comú ha posat a disposició l’adreça de correu electrònic suggeriments_veinats@canillo.ad per aquelles persones que no puguin assistir i vulguin fer les seves aportacions.

Demà els cònsols es desplaçaran a El Tarter i Incles (18h), Soldeu (19h) i Envalira (20h) per rebre els ciutadans d’aquests veïnats.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024