El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
31
MAIG
2021
Esports

ANDORRA ÉS CANDIDATA A L'ORGANITZACIÓ D'UNS CAMPIONATS DEL MÓN D'ESQUÍ ALPÍ

CANDIDATURA CAMPIONATS DEL MÓN D'ESQUÍ ALPÍ ANDORRA 2027

EL MÓN ENS MIRA MÉS QUE MAI

El Principat d'Andorra, amb prop de 300 km esquiables en pistes, és avui en dia un referent internacional com a destinació de neu, amb més de 2,4 milions de dies d'esquí venuts. A l'oferta dels camps de neu del país s'hi sumen el comerç, el termalisme, l'oci, la gastronomia i una posició estratègica al cor dels Pirineus, entre d'altres, que fan d'Andorra una destinació turística amb una oferta exclusiva i de qualitat molt atractiva per a tots els visitants d'arreu del món.

El domini esquiable de Grandvalira Andorra ha estat seu de diversos esdeveniments esportius de primeríssim nivell en els darrers anys en les modalitats d'esquí alpí, quilòmetre llançat i freestyle. En concret, l'epicentre de l'esquí alpí s'ha localitzat a les pistes Avet i Àliga de Soldeu El Tarter, a la parròquia de Canillo.

Ara és hora de fer un pas endavant després de l'èxit organitzatiu de les Copes del Món d'esquí alpí del 2012 i el 2016 i de les Finals de la Copa del Món del 2019.

El llegat esportiu que s'ha anat construint al llarg dels anys ha permès que el Principat d'Andorra afronti el repte de presentar-se com a seu d'una candidatura per a acollir els Campionats del Món d'esquí alpí l'any 2027.

Per primer cop a la història, Andorra té l'oportunitat d'optar amb garanties a la celebració d'un dels esdeveniments esportius de més prestigi del món. Aquesta aposta de país neix fruit de l'èxit organitzatiu i el reconeixement assolit al llarg de diversos anys en l'àmbit de l'esquí alpí.

Una voluntat conjunta i unànime en l'àmbit nacional que representa una oportunitat excel·lent de projecció internacional per al nostre país i l'obertura de possibles nous mercats.

Somiar en gran ens fa grans com a país!

Tota la informació a www.andorra2027.com 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024