El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
25
MAIG
2021
Obres i Serveis

CANILLO DESTINA 350.000 EUROS ALS TREBALLS DE REPOSICIÓ I MILLORA DELS ESPAIS PÚBLICS

Canillo ha celebrat aquesta tarda de forma telemàtica el tradicional Consell de Comú Sabut de Quinquagèssima, Fustamenta i Ordinacions. Durant la sessió, la corporació comunal ha aprovat, entre d'altres, l'adjudicació via concurs públic del departament d'Obres i Serveis en la qual es destinen un total de 350.000 euros pels treballs de reposició i millora de diversos espais públics de la parròquia.

D'aquesta manera, a partir d'aquesta adjudicació, la corporació comunal donarà resposta a gran part de les prop de 140 demandes que van sorgir per part dels ciutadans en les reunions de poble que van tenir lloc el mes de juliol passat.

Entre les actuacions previstes als diferents veïnats hi ha millores en alguns dels parcs infantils i parades d'autobusos, la incorporació de més punts de recollida selectiva de residus i de papereres així com l'embelliment d'alguns trams, l'arranjament de carrers, voravies i camins, o la millora de l'il·luminació, entre d'altres.

El Comú preveu que bona part de les peticions que es van recollir dels ciutadans l?estiu passat es vagin executant d'ara fins a finals d'any.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024