El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
20
MAIG
2021
Comú de Canillo

PRATS COMPTARÀ AMB UN NOU APARCAMENT EXTERIOR I UN PARC INFANTIL

Prats tindrà un nou aparcament exterior i una zona infantil. El Comú ha tancat un contracte de lloguer de llarga durada amb la propietat d’una parcel·la de prop de 1.000 m² a l'entrada del poble que es divideix entre el pàrquing, que comptarà aproximadament amb una trentena de places d'aparcament en un espai de 900 m², i un annex on s'hi ubicarà el parc infantil amb diferents elements, ocupant una superfície del voltant 100 m².

L’aparcament s’habilitarà com a zona blava i contribuïrà descongestionar el trànsit en el tram final de la carretera de Prats, sobretot en temporada d’hivern amb la treta de neu. La corporació preveu inaugurar l’aparcament i el parc infantil a la tardor.

Aquesta és una demanda dels veïns del poble i que la corporació portava en el seu programa electoral com una de les actuacions preferents al poble de Prats, ja que actualment la zona d'estacionament és molt limitada. El BOPA ha publicat aquest dimecres un edicte pel qual es convoca un concurs públic nacional per a la realització dels treballs de construcció d'aquests equipaments. Les empreses interessades es poden presentar fins al 17 de juny. 

D’altra banda, el Comú està finalitzant els treballs a la cruïlla de Prats i el Forn en el que s’incorpora una nova caseta que ampliarà el punt de recollida selectiva de residus a la zona. Amb aquesta actuació i el condicionament de l’aparcament i el parc infantil es dota la zona dels serveis públics necessaris per un indret cada cop més habitat.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024