El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
20
MAIG
2021
Comú de Canillo

LES PROPOSTES SOBRE MEDI AMBIENT CENTREN LA 17ª EDICIÓ DEL CONSELL D'INFANTS DE CANILLO

El Comú de Canillo ha acollit aquest migdia la 17a edició del Consell d'Infants que ha tingut lloc de forma telemàtica a causa de les restriccions derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Els alumnes dels dos centres educatius de la parròquia s'han connectat des de les seves escoles, mentre que el cònsol major, Francesc Camp i el cònsol menor, Marc Casal ho han fet des de la corporació comunal.

Els 8 consellers i conselleres infantils de l'escola andorrana i l'escola francesa han demanat resposta a les qüestions plantejades en l'anterior consell com ara la renovació del rocòdrom, l'ampliació de les voreres del poble de Canillo, la compra d'un gronxador pel parc de Soldeu, la sol·licitud de celebrar un concurs de grafits, l'organització d'un taller extraescolar de pastisseria i de cuina per infants, la millora de les activitats de l'esplai o la celebració d'un taller de robòtica i de videojoc, entre d'altres. Totes aquestes demandes han estat executades entre el 2019 i el 2020 segons ha explicat el cònsol de la corporació local, Francesc Camp.

Pel que fa les noves propostes, la majoria s'han centrat en millores en l'àmbit del medi ambient i l'agricultura així com en temàtiques relacionades amb l'àrea de joventut i esports. Entre les sol·licituds hi ha el projecte d'apadrinament del camí de Prats a Meritxell per donar a conèixer la història i la fauna i la flora d'aquest indret en col·laboració amb el Comú, fomentar el desplaçament amb vehicles que no contaminin i crear un aparcament per a bicicletes a prop de l'escola, crear un grup de voluntaris per netejar la muntanya, realitzar trimestralment un Clean-up-day, que ja es du a terme una vegada l'any, i fer una plantada d?arbres i de plantes aromàtiques en el passeig d'AINA, entre d?altres.

Altres temes que han centrat les propostes de les escoles són relatives a la comissió de joventut i esports. Els infants han demanat la construcció de nous parcs infantils a la parròquia i la millora de diferents instal·lacions esportives com ara l'skate park.

El Comú s'ha compromès a executar el màxim de les demandes i estarà en contacte amb les escoles per fer-ne el seguiment pertinent.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024