El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
14
GENER
2021
Turisme i Cultura

CANILLO CELEBRARÀ LA VIANDA DE SANT ANTONI 'SOBRE RODES' EL DIA 24 DE GENER

El Comú de Canillo acollirà una nova edició de la Vianda de Sant Antoni el pròxim 24 de gener de les 13h a les 15h. La corporació ha rebut l'autorització del Ministeri de Salut i celebrarà la tradicional cita en un format especial atenent a les mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. És per aquest motiu, que l'equip del Departament de Dinamització Turística i Cultural, replicarà la logística de la passada edició de la Castanyada.

Els ciutadans que s'acostin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany (davant del Comú) rebran la seva ració d'escudella amb un recipient que proporcionarà directament l'organització. Com cada any s'elaborarà de forma tradicional amb la seva varietat d'ingredients com ara verdura, fideus, cigrons, gallina, peus, mongeta blanca, mandonguilles, bringuera, botifarra negra i blanca, entre d'altres. També hi hauran racions per a celíacs.

A partir de demà es podran adquirir els tiquets des del web https://e-canillo.com/ticket i a l'Oficina de Turisme de Canillo fins el dia 23 de gener, o bé fins a esgotar existències (800 unitats). Cada persona només podrà comprar cinc tiquets. El preu unitari serà de dos euros i mig.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024