El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
11
NOVEMBRE
2020
Innovació

EL COMÚ CONTINUA LA SEVA PROGRESSIÓ EN LA INTEGRACIÓ DE LES NOVES TECNOLOGIES

Canillo, 7 d?octubre del 2020.- El Comú de Canillo continua treballant en la progressió de la integració de les noves tecnologies en els funcionaments interns a l'administració local, i en els que donen servei als ciutadans de parròquia. La voluntat és doncs, fer més àgil, transparent i executiu el dia a dia dels usuaris. 

En aquest sentit, des de principis d'any el Comú ha gestionat via telemàtica un total de 1.627 pagaments que corresponen a rebuts de tota mena: higiene, foc i lloc, sancions i parquímetres, entre altres. De fet, s'està experimentant un augment considerable els darrers dies, tot relacionat amb la recomanació d'efectuar els tràmits via online i l'obligatorietat de demanda de cita a tràmits. Aquest any s'han registrat 233 tràmits en línia. Per la seva part, un total de 2.500 persones han realitzat la consulta sobre l'estat del tràmit, rebuts pendents de pagament, etc. 

En aquesta línia, donada la situació de crisi sanitària i la intenció de no aturar en cap moment el dia a dia de l'administració local, el Comú ha aprovat avui en sessió ordinària un nou punt de l'Ordinació d'organització i funcionament dels Comuns. Aquesta modificació contempla l'assistència, participació i comunicació mitjançant videoconferència preveient futures situacions excepcionals o d'impossibilitat material de celebració de Consells de Comó, Juntes de Govern i de les comissions de manera presencial, o de l'impossibilitat que algun conseller no pugui assistir a les dites reunions. La voluntat de l'administració és garantir el funcionament i el dret i deure dels consellers a participar. Segons el cònsol major, ?tenim al nostre abast les eines telemàtiques perquè en situacions com la pandèmia o d'altres moments d'excepció, res no pari el funcionament del Comú. Les sessions presencials al Comú continuaran realitzant-se com tradicionalment però cal tenir en compte que la tecnologia avui dia permet la comunicació bidireccional i és un avanç poder fer-ne ús quan es donin aquests casos realment excepcionals?

 

APOSTA PER MANTENIR LES SUBVENCIONS DE CARÀCTER SOCIOCULTURAL, ESPORTIU, BENÈFIC I DE LLEURE AL 2021

En la sessió d'avui també s'ha aprovat iniciar el període de presentació de sol·licituds per a subvencions de caràcter sociocultural, esportiu, benèfic i de lleure destinades a les associacions i clubs esportius de la parròquia. Malgrat el context actual d'emergència sanitària, la corporació comunal té la voluntat de garantir en aquestes entitats el funcionament i les activitats d'un any habitual. 

El termini de presentació de les sol·licituds, per a les persones i entitats interessades, és a les 15 hores del dia 30 de novembre de 2020 al Servei de Tràmits del Comú de Canillo.

Les entitats o persones interessades poden retirar al Servei de Tràmits del Comú de Canillo les bases corresponents.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024