El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
08
ABRIL
2020
Comú de Canillo

ELS MÉS PETITS DE CANILLO CONTINUEN APRENENT DES DE CASA DURANT EL CONFINAMENT

L'Escola Bressol i l'Esplai de Canillo reinventen les seves activitats per què els més petits de la parròquia continuïn gaudint d'activitats lúdiques i educatives durant el període de confinament.

 

Com a conseqüència de l'emergència sanitària de la COVID19, el departament de Joventut i Esports del Comú de Canillo ha hagut de reinventar les activitats pels més petits de la parròquia, amb la voluntat de seguir la tasca educativa i lúdica, tot i que d'una manera diferent, mentre duri el període de confinament.

El personal del Comú de l'Escola Bressol i de l'Esplai continuen treballant per aules, tal i com funcionen de forma presencial, i d'aquesta manera tots els nens poden gaudir d'activitats específiques de la seva edat, ja siguin activitats dirigides o de caire més lúdic: jocs, reptes, contes, experiments, les cançons que cantem, manualitats, etc.

Diàriament i a través del canal d?instagram (@escolabressolesplaidecanillo) i del facebook (Escola Bressol Esplai de Canillo) les educadores infantils proposen una activitat  lúdica i una activitat més dirigida i els dimecres i divendres, la proposta és una recepta de cuina adaptada als petitets: puré de verdures, puré de  fruita, etc. i  per als més grans: un menú per berenar, un pastís, uns macarrons...

A través de les xarxes es felicita als infants, el dia del seu aniversari amb un vídeo personalitzat, i una felicitació de part de les mascotes de cada aula.

S'ha posat a disposició l'assessorament psicopedagògic on-line, on es fan recomanacions sobre la importància d'establir horaris, de planificar les estones de joc, el descans, etc.

Les responsables dels dos serveis son les encarregades de distribuir les tasques i supervisar les programacions, per tal que les activitats siguin suficientment atractives, que potenciïn l'aprenentatge significatiu i estiguin ben temporalitzades, i s'encarreguen de penjar-ho tot a les xarxes socials d'instagram i facebook.

 

Canillo, 7 d'abril de 2020

www.canillo.ad

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024