El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
14
MARÇ
2020
Comú de Canillo

COMUNICAT A LA POBLACIÓ COVID-19

El Comú de Canillo seguint l´evolució de les mesures excepcionals decretades per part de Govern davant la situació d´emergència sanitària causada pel COVID-19 va decidir durant el dia d´ahir tancar a partir d´avui i fins a nova ordre els següents serveis socials i lúdics de la parròquia: l´Escola Bressol les Orenetes, Esplai els Estels de Canillo, el Punt Jove, el Centre dels Padrins, el servei Com a Casa, la Biblioteca, el Museu de la Moto i el Palau de Gel incloent el seu restaurant.

També queda prohibit l´accés als següents espais exteriors a fi d´evitar la concentració de persones en llocs habitualment molt concorreguts com el mirador del Roc del Quer, l' accès a la Vall d' Incles, els parcs infantils, inclòs el d´AINA i els berenadors de la parròquia.

A la vegada es suspenen totes les activitats socials i lúdiques previstes per les properes setmanes com poden ser cursets, competicions esportives o esdeveniments culturals.

No obstant, a fi de garantir un servei mínim als ciutadans de la parròquia el servei de Tràmits de Casa Comuna seguirà obert al públic a partir del proper dilluns de 8h a 14h, si bé es recomana a la població d´adreçar-s´hi personalment només en cas d´extrema necessitat i de posar-s´hi en contacte en la mesura del possible trucant al tlf 751036. El Comú també manté operatiu el Servei de Circulació el qual es pot contactar al tlf 346000. Finalment l´Oficina de Turisme de Canillo estarà tancada al públic i només rebrà trucades al tlf 751090. Malgrat aquesta reducció dels serveis d´atenció al ciutadà, la majoria del personal del Comú de Canillo continuarà desenvolupant les seves funcions des de casa amb eines de teletreball.

D´altra banda informem a les persones grans que no puguin desplaçar-se per fer les compres de productes d´alimentació o de medicaments que es posin en contacte amb la persona responsable del departament de Gent Gran i Benestar Social que els assignarà una persona per cobrir aquestes necessitats.

Finalment recordem a tots els ciutadans de la parròquia que només surtin de casa pels desplaçaments estrictament necessaris i evitin al màxim dur a terme activitats esportives més propenses a generar riscos de lesions que tindrien com a conseqüència la dedicació de recursos sanitaris que en aquest moment cal centrar en la lluita contra la propagació del coronavirus. Només així, des la responsabilitat i comprensió de cadascun dels nostres ciutadans, aconseguirem combatre l´epidèmia.

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024