El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
28
MAIG
2019
Departament de Cultura i Esports del Comú de Canillo

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D' OUSMAN UMAR VIATGE AL PAIS DELS BLANCS DIJOUS 6 DE JUNY

Dijous dia 6 de juny a les 17:30 h a la biblioteca de Canillo us convidem a la presentació del llibre "viatge al pais dels blancs" d' Ousman Umar.

Viatge al país dels blancs és una increïble història de superació personal. Es tracta de l´odissea d´Ousman Umar que, amb només tretze anys, va arriscar la seva vida creuant el Sàhara a peu i el mar en pastera per aconseguir un futur millor.
Un cop a Espanya i després de mesos dormint al carrer, una família el va acollir i va tenir l´oportunitat de començar els seus estudis. A partir d´aquell moment, l´Ousman va prendre una decisió: ajudar a tots els joves que li fos possible perquè la seva història no es tornés a repetir. L´any 2012 va fundar la seva pròpia ONG, NASCO Feeding Minds, amb la finalitat de familiaritzar l´alumnat de les escoles rurals de Ghana amb les noves eines digitals i facilitarlos l´accés a la informació. A dia d´avui, l´Ousman s´ha convertit en una de les veus que defensen el drets de les persones migrades que arriben a Europa provinents del continent africà.

més informació

Rosa dels vents Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024