El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
28
MARÇ
2019
Associació d' Amics Cambra Romànica i Comú de Canillo

CONCURS INTERNACIONAL CAMBRA ROMÀNICA 6 I 7 D' ABRIL 2019

El cap de setmana 6 i 7 d’abril, l’Associació Amics del Cambra Romànica organitza el I Concurs Internacional Cambra Romànica, a Canillo. Serà una trobada de formacions de música de cambra, de totes les nacionalitats, que busca impulsar la pràctica musical i alhora fomentar la cultura musical i interpretativa dels més joves.

Se celebrarà a l’Auditori del Palau de Gel d’Andorra, en dues fases: eliminatòria i final. Dissabte dia 6, grups de les categories base i avançada (menors o majors de 18 anys respectivament) competiran per passar a la final. Les proves són a les 10h del matí per la categoria base i a les 16h de la tarda per l’avançada. Posteriorment hi haurà una xocolatada popular pels concursants i assistents. Diumenge dia 7, a les 10 del matí tindrà lloc la final de les dues categories. Totes les audicions, d’entrada lliure, són obertes al públic.

El jurat atorgarà els premis dotats amb 1500€ pel primer i 750€ pel segon a la categoria avançada, així com 300€ i 150€ pel primer i segon de la categoria base. A més oferirà als grups guanyadors la possibilitat de participar al cicle de música Cambra Romànica, que aquesta tardor celebrarà la 4rta edició. Els guanyadors també seran obsequiats amb un guardó exclusiu fet per l’artista canillenc Toni González.

El públic tindrà un paper especial, ja que s’espera que pugui votar per escollir el premi del públic entre els finalistes.

L’associació destaca la gran qualitat dels grups presentats. Es compleixen les expectatives pel que fa al nombre d’inscrits (4 per la categoria base i 6 per la categoria avançada) amb participants provinents de varis conservatoris catalans (Lleida, Vic, ESMUC i Liceu de Barcelona, conservatori dels Pirineus...) i d’Andorra. Les formacions participants són variades, i s’hi compten un duo de pianos, un de flautes, un grup de violí i piano, un de violí i cello, dos quartets de corda, un trio de corda, un trio amb veu, violí i piano i dos trios de violí, violoncel i piano.

L’Associació Amics del Cambra Romànica va sorgir del neguit entre els assidus al Cicle Cambra Romànica (organitzat inicialment pel Comú de Canillo) que vam decidir organitzar-nos per assegurar el manteniment en el temps del cicle i promoure noves activitats relacionades, independentment de les prioritats polítiques del Comú. L’associació Amics del Cambra Romànica té una clara ambició de consolidar les dues propostes principals: el concurs a la primavera i el cicle a la tardor.

La música de cambra correspon a petits conjunts musicals on cada un dels músics interpreta la seva pròpia melodia. Toquen junts de manera que cada veu té el mateix nivell d’importància. La paraula “cambra” sorgeix al segle XVIII de l’italià da camera, per distingir aquest tipus de música, pensada per divertir i entretenir, de la música religiosa que es tocava a les esglésies.

Per més informació consulteu la nostra web:

www.amicscambraromanica.ad

http://www.amicscambraromanica.ad/concurs.html

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat
Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2023